Benke Rita alkotói oldala

Rita-galéria

Rita-galéria

Napsugaras szőlőfürtök

2016. szeptember 16. - Benke Rita

Férjem mesélte, hogy gyerekkorában nagymamája mindig azt mondta neki a csillogó szőlőszemekre, hogy "nézd, benne van a napocska"!  Ez a csodálatos gyümölcs, amely már több ezer éve kíséri az emberiség legszebb pillanatait, amelyet költők százai énekeltek meg, örömben, szerelemben, nélkülözhetetlen mai életünkben is. Zamata, illata, a fürtök játékos formái, szemet vonzó színei mellett számtalan jótékony hatással is rendelkeznek, Kár, hogy kevés városi embernek adatott meg, hogy valódi szüreten vegyen részt - nekünk mindkettőnknek voltak ilyen élményeink.

Szőlős receptjeim mellett azt is megtudhatjátok Egészségőrző ételek című könyvemből, hogy milyen hasznos anyagok rejlenek az istenek kedvenc gyümölcsében.

http://undergroundbolt.hu/egeszsegorzo-etelek

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ritagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr5111706611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása