Benke Rita alkotói oldala

Rita-galéria

Rita-galéria

Lecsó, natúrban

2016. július 30. - Benke Rita

Az egyik legkarakteresebbnek tekintett magyar ételt sokféleképpen készítik, könnyebb, nehezebb változatban, a cukkinis, gombás variációtól a tojásoson át egészen a kolbászos-szalonnásig. Mi már rájöttünk, hogy a legjobb teljesen natúrban, több színű paprikából, és őrült pirospaprika és természetesen némi erős (kosszarvú) paprika ízesítésével, mert így érezhetjük e nyári-őszi eledel minden zamatát. Fogyókúrázóknak nem ajánljuk, tekintettel arra, hogy megbocsáthatatlan vétek a finom sűrű lecsószaftot otthagyni és kenyérrel nem kimártogatni...(lehet teljes kiőrlésűvel is, de az nem az igazi...).

http://undergroundbolt.hu/egeszsegorzo-etelek

A bejegyzés trackback címe:

https://ritagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr128919824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása