Benke Rita alkotói oldala

Rita-galéria

Rita-galéria

Divatba jöttek a „vegán”, azaz „kegyetlenségmentes” táskák

2020. május 27. - Benke Rita

51s2sdav9il.jpg

A vegán tákák az állatok iránti tiszteletet és az új stílust fejezik ki. Szintetikus anyagból, vászonból, parafából készülnek, és valóságos remekművek.

A technika ma már lehetővé teszi, hogy tartósságuk mellett szemre és tapintásra is tetszetősek legyenek és az áruk sem szökik az égig.

A divatszakma számos nagy márkája lemondott az állatbőrből készített kiegészítőkről. Különböző színekben és fazonban kaphatók, praktikusak. Különösen jól kezelhető a parafa, ultrakönnyű, mosható, higiénikus és tartós.

Ha, mint ahogy a tendencia mutatja, áruk még lejjebb süllyed, búcsút lehet mondani a nehéz, egy idő után kitöredező bőrtáskáknak, ráadásul azzal az elégedettséggel, hogy állatvédő kötelezettségeinknek is eleget tettünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ritagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr315714756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása