Benke Rita alkotói oldala

Rita-galéria

Rita-galéria

Mikor a legharmonikusabb a házasság?

2021. június 03. - Benke Rita

index_9.jpg

Sokan hiszik, hogy egész életre választanak maguknak társat, de az emberek idővel változnak és a remény nem teljesül.

Kutatások bizonyították, hogy a házasság legboldogabb ideje 20 év együttélés után következik be  - írja a Business Insider.

A pennsylvaniai állami egyetem és a Brigham Young University kutatóinak a Social Networks and the Life-ban megjelent tanulmánya 2034 házasságot vizsgált. Arra voltak kíváncsiak, hogy az évek múlásával hogyan változott a közös élettel való elégedettségük. Az derült ki, hogy 20 év együttélés után a mézeshetekhez viszonyítva is több időt töltenek együtt és jobban tisztelik egymást.

Az odáig vezető út nem könnyű, közben vannak időszakok, amelyekben hullámhegyek és hullámvölgyek váltakoznak, de ezek 20 év után eltűnnek.

Más kutatások pedig azt mutatják, hogy a párok a legboldogabb szexuális életüket 15 év után élik meg. A The Journal of Sex Research-ben megjelent tanulmányban azonban azt állítják, hogy a nők a házasság 6. és 10. éve között a leghajlamosabbak megcsalni férjüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ritagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr8216580454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása